CŠOD Gorenje

4. dan CŠOD Gorenje

V meglo zavita Rogla ni vztrajala dolgo. Veter je tokrat prinesel sonce in sprva grenko smučarsko vzdušje se je iz minute v minuto spreobračalo v čisto zadovoljstvo. Obvladamo že skoraj vse zimske vragolije in pred nami sta še zadnja noč in zadnji dan. Veselimo se petka in se počasi poslavljamo od zimskega tedna.

3. dan CŠOD Gorenje

Počasi osvajamo vse kotičke Rogle. Robniki smuči pa trepetajo in se sprašujejo, ali bodo zdržali do konca sezone ali ne. Poleg smučanja pa je danes za nami tudi zanimivo popoldne. Od obiska kmeta Petra do cirkuških vragolij. Počasi nas v svojo družbo vabijo sladke sanje. Ali boste doma zdržali še zadnji dan brez nas?

2. dan CŠOD Gorenje

Nočni dež se je hitro odločil, da postane sneg. Jutranje sonce pa nam je postreglo s pravo zimsko idilo. Ozračje je bilo pripravljeno za piljenje smučarske tehnike. Smučarsko dopoldne sta popestrila še topel čaj in hladna pica. Popoldanski čas pa smo posvetili športu in orientaciji. Dan, ki je sicer posvečen krofom, nas je razveselil z marsičim novim. Se slišimo jutri.

1. dan CŠOD Gorenje

Ko smo se končno sprijaznili z vijugasto cesto, smo pred sabo že zagledali CŠOD Gorenje. »Kje pa je sneg?« Hja, še par kilometrov ovinkov in potem pride tudi on. Prvi dan je švignil mimo in tudi pohorski veter nam ni mogel do živega. Smučarske skupine so nared za jutrišnjo resno smuko. Se že veselimo.

(Skupno 700 obiskov, današnjih obiskov 1)
 
 
 
 
 
 
 
Dostopnost