Hura, počitnice so tu!

Čeprav nam je v šoli lepo, smo tako učenci kot tudi učitelji nestrpno pričakovali današnji, zadnji šolski dan. Pričeli smo ga s šolsko prireditvijo, kjer je pomembno mesto imela obeležitev državnega praznika, ki ga praznujemo jutri, 25. 6. Seveda pa so prireditev ustvarili učenci in učitelji, ki so pokazali mnogo talentov. Vsi smo uživali in res je bilo lepo.

Zabavnim dejavnostim je sledila podelitev spričeval, ki so se jih razveselili vsi – veliki in majhni učenci. Najlepše je prejeti spričevalo z odličnimi ocenami, in tudi letos je bilo veliko takih, ki so izkazovala odličen uspeh, a ne smemo pozabiti, da so pomembni tudi manjši uspehi, saj učenci vanje mnogokrat vložijo veliko volje, truda in poguma.

Šolsko delo boste z današnjem dnem za nekaj časa dali na stran ter se posvetili počitniškim radostim. Kdo ve, koga vse boste obiskali in kaj vse boste počeli. Morda se lotite kakšne nove prostočasne dejavnosti, preberete knjigo, ki ste jo že dolgo želeli, pa ni bilo časa. Ali pa se le dobro naspite in si odpočijete po napornem šolskem letu.

Kar koli boste že počeli, pri tem uživajte in si vzemite čas za sprostitev tudi vi!

Naj vas popeljemo v počitnice z mislijo naše učenke Tinkare: »Menim, da bi morali malo nehati graditi in denar raje prispevati šolam in državam, ki nimajo šol. Menim tudi, da si vsak otrok zasluži šolanje in to lahko dosežemo s tem, da smo skromnejši.«

Tinkara je v svojih mislih lepo združila dve pomembni stvari, ki sta na naši šoli pomembni vrednoti in na kateri ne smete pozabiti niti med počitnicami – skrb za sočloveka in dobrodelnost. Storite med počitnicami kaj lepega tudi za koga drugega in mu s tem polepšajte dan.

Lepe počitnice in nasvidenje 2. septembra.

Učenci in učitelji OŠ Brinje Grosuplje

(Skupno 294 obiskov, današnjih obiskov 1)