V tednu od 10. do 13. oktobra so na OŠ Brinje Grosuplje gostili 15 učiteljev iz petih držav, ki sodelujejo z nami že tretje leto v mednarodnem projektu B.L.O.S.S.O.M..

Zaključna prireditev za goste se je dogajala na naši podružnični šoli Polica. Udeležili so se je tudi predstavniki občine, ki so goste povabili na ponoven obisk naše dežele. Za obiskovalce smo pripravili zanimiv program, ki so ga v slovenskem in v angleškem jeziku vodili petošolci. Gostje so bili navdušeni nad novo šolo in nad znanjem angleščine naših učencev.  Zahvalili so se za nepozaben obisk in nam povedali, da bodo v svojih srcih domov odnesli košček Slovenije.

 

V petek, 13. 10. 2017, je bil prav poseben dan.  Obiskali so nas učitelji iz Norveške, Latvije, Grčije, Walesa in Italije. Najbolj mi je bila všeč gospa Eni, ki je bila zelo zgovorna. Pohvalili so Slovenijo, našo lepo šolo in rekli, da najraje ne bi šli domov. Upam, da nas bodo še kdaj obiskali.

Neja Knez

 

Bilo je zelo zabavno. Presenetila me je zgovornost učiteljev iz drugih držav. Tudi z nami so malo poklepetali. Vesela sem, da se lahko udeležimo takšnih projektov, ker se veliko naučimo in spoznamo nove ljudi.

Lara Stropnik

 

Zelo mi je bilo všeč, ker so govorili različne jezike in z nami peli angleško pesmico. Naučila sem se nekaj besed, ki so jih izrekli učitelji iz drugih držav.

Tina Gioahin

(Skupno 555 obiskov, današnjih obiskov 1)