Spoštovani starši učencev od 3. do 5. razreda OŠ Brinje Grosuplje.

V sredo, 31. 3. 2021, bomo pričeli s postopkom izbire NEOBVEZNIH IZBIRNIH PREDMETOV za prihodnje šolsko leto. Postopek izbire bomo izvajali preko programa e-Asistent.

Navodila:

Od 31. 3. 2021 do 7. 4. 2021 bo v eAsistentu na portalu za starše odprt sklop Neobvezni izbirni predmeti. Ko se boste prijavili, se vam bo prikazal okvir, v katerem je napisano »Neobvezni izbirni predmeti v šolskem letu 2021/2022«.

V mesecu septembru menjava neobveznih izbirnih predmetov NE BO MOŽNA.

V primeru vprašanj se obrnite na pomočnici preko elektronske pošte:

Barbara Švarc Fajdiga – elektronski naslov: barbara.svarc-fajdiga@os-brinje.si

Petra Kališnik – elektronski naslov: petra.kalisnik@os-brinje.si

Starše učencev od 6. do 8. razreda obveščamo, da imajo učenci možnost izbire tudi NEOBVEZNEGA izbirnega predmeta Nemščina tudi v zadnjem triletju. Učenec bi tako lahko poleg obveznih izbirnih predmetov, ki jih mora obvezno obiskovati v obsegu 2 uri (3 ure s soglasjem staršev) na teden, lahko obiskoval še dodatni 2 uri. (OPOMBA: Obvezne izbirne predmete ste že izbrali.)

V primeru, da bi se vseeno odločili za izbiro, sledite spodnjemu navodilu.

Navodila:

Od 1. 4. do 7. 4. 2021 bo v programu e-Asistent na portalu za starše odprt sklop Neobvezni izbirni predmeti. Ko se boste prijavili, se vam bo prikazal okvir, v katerem je napisano »Neobvezni izbirni predmeti v šolskem letu 2021/2022«.

Ob zaključku postopka se bomo na podlagi prijav odločili, ali bomo predmet v prihodnjem šolskem letu izvajali.

(Skupno 201 obiskov, današnjih obiskov 1)