OBVEZNI izbirni predmeti za prihodnje šolsko leto 2020/2021 – Podaljšanje dostopa do portala izbire obveznih izbirnih predmetov (za učence od 6. do 8. razreda)

Podaljšanje dostopa do portala izbire obveznih izbirnih predmetov (za učence od 6. do 8. razreda)

 

Podaljšali smo možnost dostopa do portala za izbiro izbirnih predmetov v aplikaciji eAsistent. Učence in starše 6.,  7. in 8. razredov, ki še niso uspeli izbrati izbirne predmete, prosimo, da to naredijo do četrtka, 16. 4. 2020. Dostop bo kasneje onemogočen.

V primeru, da to takrat ne boste izbrali predmetov, se boste lahko prijavili samo na predmet, ki se bo izvajal v prihodnjem šolskem letu.

 

V primeru vprašanj se obrnite na pomočnici preko elektronske pošte:

 

Barbara Švarc Fajdiga – elektronski naslov: barbara.svarc-fajdiga@os-brinje.si

Petra Kališnik – elektronski naslov: petra.kalisnik@os-brinje.si

 

 

Spoštovani starši učencev od 6. do 8. razreda OŠ Brinje Grosuplje.

V torek, 1. 4. 2020, smo pričeli s postopkom izbire OBVEZNIH izbirnih predmetov za prihodnje šolsko leto. Postopek izbire bomo opravili/izvajali preko eAsistenta.

Od 1. 4. do 12. 4. 2020 bo na portalu za starše odprt sklop Izbirni predmeti. Ko se boste prijavili, se vam bo prikazal okvir, v katerem je napisano »Izbirni predmeti v šolskem letu 2020/2021«.

Vabimo vas, da si opise izbirnih predmetov preberete pod zavihkom Izbirni predmeti (http://www.os-brinje.si/obvezni-izbirni-predmeti/)

(Skupno 424 obiskov, današnjih obiskov 1)
 
 
 
 
 
 
 
Dostopnost