Na naš prvi športni dan smo se 3. a, 3. b in 3. c peš odpravili na Pance. Pot je bila raznolika in ne prenaporna. Na cilju smo pomalicali, nato pa smo se igrali. Čeprav smo prehodili kar dobih 7 km, nam je pot minila hitro, na koncu pa nas je pozdravilo še sonce.

Takole pa so športni dan doživeli učenci 3. c razreda:

Hodili smo po gozdu in cestah. Pomalicali smo dobre sendviče. Igrali smo se za grmovjem in podili po travnikih. Nekateri so nabirali žuželke, kot so polži, deževniki, črički in ostalo. Utrujeni smo prišli nazaj. (Zoja in Anja)

Odpravili smo se na Pance. V baru smo pojedli malico. Videli smo veliko avtomobilov. Imeli smo 30 minut igre. Bilo je vroče. Imeli smo se zelo dobro. Hodili smo štiri ure in pol. Bilo je zelo dobro, ko smo se lovili. (Aleks in Lena)

Na Pance je zelo dolga pot. Hodi se vsaj pet ur. Gor je veliko vasi in tam živi naš sošolec Tibor. Pri gostilni smo se ustavili, da bi pojedli malico. Ko smo pojedli, smo imeli prosto igro. (Polona in Ana)

Danes smo šli na Pance. Tam smo videli veliko hiš in travnikov. Ko smo prišli na vrh, smo pojedli sendviče. Potem smo se šli igrat na travnik. Imeli smo se zelo lepo. (Ksenia)

Hodili smo do kraja Pance. Hodili smo po gozdu, čez ostre veje. V gozdu smo videli šape od medveda. Pri kraju Pance smo se ustavili za trideset minut in se igrali. Danes je bil poseben dan, ker nismo imeli pouka. (Ilaria in Olivija)

(Skupno 503 obiskov, današnjih obiskov 1)