Spoštovani starši!

Bližajo se druge popoldanske govorilne ure v šolskem letu 2021/22, ki bodo potekale na daljavo:

  • torek, 30. 11. (1. do 4. razred ter POŠ Polica) od 17.00 do 18.30 in
  • četrtek, 2. 12. (5. do 9. razred) od 17.00 do 18.30.

 

NAROČANJE NA GOVORILNE URE

OD 1. DO 5. RAZREDA IN OŠPP: Na popoldanske govorilne ure se naročite preko e-naslova razrednika oziroma preko e-naslova učitelja posameznega predmeta. Elektronski naslovi vseh učiteljev so objavljeni na šolski spletni strani (razdelek »O šoli«, podrazdelek »Kadrovska zasedba«).
Vsak učitelj, ki bo dobil prošnjo starša za popoldansko govorilno uro, bo staršu določil 10-minutni termin in ga o terminu obvestil na njegov e-naslov. Na dan popoldanskih govorilnih ur učitelj v dodeljenem terminu pokliče starša preko MS Teams iz individualnega klepeta in opravi razgovor. Vsak starš se nekaj minut pred dodeljenim terminom za popoldansko govorilno uro prijavi v MS Teams z uporabniškim imenom in geslom svojega otroka.

OD 6. DO 9. RAZREDA: Razredniki vam bodo posredovali povezavo, v katero se starši vpišete, da si zagotovite željen termin pri učitelju. V času popoldanskih govorilnih ur učitelj v dodeljenem terminu pokliče starša preko MS Teams iz individualnega klepeta in opravi razgovor. Vsak starš se nekaj minut pred dodeljenim terminom za popoldansko govorilno uro prijavi v MS Teams z uporabniškim imenom in geslom svojega otroka.

Lep pozdrav!

Vodstvo šole

(Skupno 109 obiskov, današnjih obiskov 1)