Čisto čisto zadnji dan pred Božičem, malce pred težko pričakovanimi božično-novoletnimi počitnicami, smo ob rojstnem dnevu naše domovine z lepo prireditvijo praznovali učenci in delavci OŠ Brinje Grosuplje. Veseli smo bili obiska župana občine Grosuplje dr. Petra Verliča in direktorja občinske uprave magistra Dušana Hočevarja ter njunih sodelavcev. S svojim obiskom – gospod župan pa tudi z iskrivim in iskrenim nagovorom – sta navdušila občinstvo!

Zaradi – žal – vsem znanih omejitev je prireditev potekala kombinirano, z gosti, občinstvom in nastopajočimi v šolskem prireditvenem prostoru, preostali učenci pa so jo spremljali v učilnicah v okolju MS Teams. In brinjci smo imeli tudi to pot kaj pokazati – pevske in glasbene točke, nastopi v živo in na posnetkih, deklamacije in ples, kolednica in citre, pa tudi sveže pečena potica za božični večer, nagovor gospe ravnateljice Natalije Kotar in obisk grosupeljskih skavtov, ki so prinesli luč miru. In štirje mojstri voditelji, ki so dogajanje spletli v pričakovanje prazničnih dni.

Slike povedo več kot besede! Sproščenost, otroška ustvarjalnost, veselo pričakovanje – in NAJ V NOVEM LETU MASKE PADEJO!

(Skupno 403 obiskov, današnjih obiskov 1)