Projekt NA-MA POTI se v letošnjem šolskem letu zaključuje.

Aktivnosti petletnega projekta na šoli se zaključujejo, zadnja dejavnost bo izdelava predloga za trajnostno izvajanje projektnih aktivnosti na naši šoli tudi v prihodnjih letih kot del razvojnega načrta šole.

S sodelavci Projektnega tima OŠ Brinje Grosuplje smo v tem šolskem letu izdelali ali izboljšali vsaj 52 učnih priprav za dejavnosti učencev za razvoj naravoslovne, matematične in finančne pismenosti v vseh razredih, ponovili pa smo tudi mnoge izvedbe dejavnosti, ki so nastale v preteklih letih. Naše delo je opisano v obliki Izvedbenega kurikula. Pri izvedbah dejavnosti smo sodelovali s številnimi kolegi, ki niso člani Projektnega tima, saj so po pripravi izpeljali dejavnosti v različnih paralelkah razreda. Mnogi med njimi so dali lastne pobude za nove dejavnosti in sodelovali v medpredmetni in/ali timski izvedbi.

Udeležili smo se številnih izobraževanj in mreženj v sklopu projekta, 30. 6. 2022 pa smo na zaključni konferenci na Brdu pri Kranju sodelovali pri okrasitvi prostorov z vetrnicami, predstavitvi dosežkov Projektnih timov, v gradivih projekta pa so zajeti tudi naši prispevki. Več o poteku zaključne konference si lahko preberete na naslednji povezavi: https://www.zrss.si/novice/uspesne-prakse-naj-tudi-v-prihodnje-najdejo-svoje-mesto-v-procesu-poucevanja-in-ucenja/

(Skupno 98 obiskov, današnjih obiskov 1)