Četrto javljanje:

Srečanje v Walesu se počasi približuje koncu. Naši učenci in učitelji pridno ustvarjajo skupaj z učitelji in učenci iz Walesa, Italije in Grčije. V petek se bodo od njih poslovili. Domov se bodo zagotovo vrnili polni novih vtisov in prijetnih spominov.

Tretje javljanje:

Naši popotniki nam pošiljajo pozdrave iz deževnega Walesa. Včeraj zvečer so imeli zabavo v Pentre Bachu, danes pa so sodelovali na delavnici multimedijskega ustvarjanja. Vsi nestrpno pričakujejo večerno druženje na kegljišču.

Drugo javljanje:

Naša ekipa v Walesu spoznava, kako dobro IKT imamo v Sloveniji. V Walesu namreč telefoni slabše vlečejo in je težko priti do brezžične povezave ter računalnika. Kljub temu je ekipi uspelo vzpostaviti povezavo z nami. Pravijo, da se imajo dobro, da so vsi zelo prijazni, program je natrpan. Učitelji dodajajo, da so naši učenci zelo pridni. Celotna ekipa pošilja lepe pozdrave v Slovenijo.

 

Učenci, ki so v okviru projekta B. L. O. S. S. O. M skupaj z dvema učiteljema odpotovali v Wales, so srečno prispeli. Rosa, Klara, Nejc in Maj: uživajte!!!

Wales1

(Skupno 139 obiskov, današnjih obiskov 1)