4. dan
Zakorakali smo v zadnji dan, ki je bil namenjen piljenju naših plavalnih spretnosti. Opazili smo, da smo zelo napredovali in se že veselimo jutrišnjih plavalnih zmag. Imeli smo tudi delavnico, kjer smo si sešili vrečkice, v katere smo si lahko dali rožmarin za dvig energije ali sivko za pomiritev. Zvečer smo imeli pravi žur, poln plesa in zabave. Izmučeni in zadovoljni nestrpno pričakujemo jutrišnji dan, ki nas bo razveselil kar dvojno. Prijateljem se bomo lahko pohvalili s plavalnim napredkom in ponovno videli vas, naše preljube starše.


3. dan
Danes smo postali solinarji. Ugotovili smo, da je življenje solinarjev zelo zahtevno. Ker nam je otroška razigranost bližje, je bila edina logična rešitev to, da še bolj vneto vadimo plavanje. Tam je naša prizadevnost nagrajena s kupom iger. Popoldne pa smo si privoščili odličen in predvsem hladen sladoled ter se namakali v morju. Od vseh doživetij smo utrujeni zelo, da nam spat sploh ni hudo.

2. dan
Prebudili smo se v sončno jutro. Po slastnem zajtrku smo telovadili na prostem in v bazenu. V popoldanskem času je sledilo zopet plavanje in raziskovanje obale. Posebno doživetje je bilo, ko nas je polulala morska kumara. Lahko smo jo tudi prijeli ali pobožali. Pred spanjem smo zadnje moči porabili na igrišču pod refelektorji. Nogomet, košarka, badminton, namizni tenis … Zdaj pa že vsi sladko spimo.

1.dan
Na poti do Seče smo se ustavili v Kopru in si ogledali glavne znamenitosti. Po prihodu na cilj, smo se namestili v bungalove, ki imajo imena po vetrovih: levante, košava, maestral, tramontana … Preizkusili smo se v znanju plavanja in se sprehodili do obale. Vse nas je navdušil pogled na Sečoveljske soline. Izvedeli smo, kaj je nadmorska višina. Šli smo se prav posebno igro. Naredili smo kolono, vsak je čez oči dobil prevezo, desno roko je vsak dal sošolcu pred seboj na desno ramo, v levi roki pa smo držali vrvico. Učiteljica nas je vodila po poti. Le kaj vse smo slišali, vonjali, čutili pod nogami? Zvečer si je vsak naredil svojo knjižico, v kateri bo zbiral utrinke tega tedna.

(Skupno 425 obiskov, današnjih obiskov 1)