Na najhladnejši dan v maju, 15.5.2019, smo se dobro ogreli na 26. regijskih igrah ljubljansko-dolenjske regije Specialne olimpiade Slovenije.  V Športnem parku na Vrhniki je  tekmovalo kar 340 udeležencev. Organizatorja VDC Vrhnika – Idrija in OŠ Ivana Cankarja Vrhnika sta imela zahtevno in odgovorno nalogo v teh težkih pogojih. Z dobro voljo smo premagali deževno vreme in tekli med kapljicami. Tekmovalci so dali vse od sebe kljub dežju. Luka, Primož, Urban, Jan, Džanan in Aljaž so se zelo potrudili in odlično zastopali našo šolo. Sami so o tekmovanju zapisali:

Všeč mi je bilo, ko smo šli z avtobusom do specialne olimpijade. Prišli smo do šotora, kjer smo pojedli malico. Pripravili smo se na tek. Potem smo dobili medalje. Pojedli smo kosilo in se slikali. Odšli smo domov.  Ko smo se peljali mimo tovornjakov, smo pokazali medalje. Prišli smo do šole in starši so prišli po nas. (Luka in Jan)

Najbolj mi je bilo všeč, da smo sodelovali na specialni olimpiadi.  Ko smo osvojili medalje in smo bili vsi veseli. (Primož in Džanan)

Tek v dežju mi je bil všeč. Vmes me je zeblo, ker je bilo mrzlo. Vesel sem bil, ko sem osvojil medaljo za prvo mesto. (Aljaž)

Čestitke našim učencem in organizatorjem za odlično izvedbo tekmovanja v deževnem vremenu.

(Skupno 482 obiskov, današnjih obiskov 1)