Za nami je aktivnost Triglaving. Učitelji športa smo zelo veseli in ponosni na vse, ki ste se odločili, da en mesec redno in pridno obiskujete griče, vzpetine in hribe v bližini svojega doma.  

Lepo je bilo spremljati, kako se ob vsakem vašem vzponu številke v razpredelnici višajo. Kar nekaj vas je uspelo doseči 2864 metrov vzpona, višino naše najvišje gore. Iskrene čestitke!  

Velika večina pa vas je uspela po doseženih višinskih metrih doseči visokogorje, kjer je skalnati svet, v zimskem času pa ogromne količine snega. To, da ste se odločili sodelovati v akciji in ste skupaj z nami uživali na sprehodih in pohodih po bližnjih vrhovih, je hvale vredno. Vsak dosežek je odličen in prispeva k vašemu zdravju in razvoju športnega načina življenja. 

Kot zanimivost naj vam povemo, da smo skupaj dosegli več kot 80.600 višinskih metrov vzpona! Višino najvišje gore na svetu (Mount Everest), smo skupaj prehodili približno devetkrat. 

Velika zahvala gre tudi staršem, ki ste otrokom omogočili sodelovanje v tej aktivnosti. Koliko višinskih metrov bi skupaj spravili šele, če bi prišteli še vse vaše opravljene vzpone.

Čestitke vsem skupaj in se vidimo pri naslednji akciji! 

(Skupno 236 obiskov, današnjih obiskov 1)