… Da to še kako drži, vam lahko iz prve roke povedo učenci OŠPP, ki so ta teden v šoli v naravi.

Nekaj njihovih utrinkov prvih dveh dni..

Všeč mi je bil sprehod in spoznavanje novih učiteljev. Naučili smo se tudi nekaj cirkuških trikov in poskusil sem voziti monocikel. E.D.

Naučili smo se veliko novega. Izvedela sem veliko novega o zgodovini smučarskih skokov, ogledali smo si tudi razstavo Petra Prevca. Danes dopoldne smo se s kolesi odpeljali do jezera Jasna. M.K.

Najbolj mi je bilo všeč, ko smo se podali na planiško velikanko in ko smo kolesarili. Imam se super in uživam v dobri družbi. A.K.

V Planici mi je zelo lepo. Najbolj všeč mi je razgled in ko se družimo s prijatelji. Všeč mi je bil tudi izlet na planiško velikanko in ko smo se lahko kepali. G.H.

Všeč mi je bil izlet s kolesom in veliko stopnic na velikanko. Ko sem pogledal v dolino je bilo kar malo strašno. A.B.

Danes smo se preizkusili kot kuharji. Kuhali smo zunaj. Skuhali smo mesno zelenjavno enolončnico in pehtranovo potico. Nekateri smo danes prvič preizkusili skike rolke in bilo je kar zabavno. Je pa zelo težko. M.Ž.

Utrinki 3. in 4. dne

Všeč mi je bilo, ker sem streljal z lokom. Šlo mi je zelo dobro. Danes pa sem splezal na zelo visoko drevo. A.B.

Danes mi je bilo najbolj všeč kolesarjenje. Ustavili smo se pri smučišču v Kranjski Gori in pri jezeru Jasna. Šlo mi je zelo dobro. Všeč mi je bilo tudi na pohodu do Tamarja, kjer smo videli tudi srno. E.Š.

Vse mi je bilo všeč. Najbolj mi je bil všeč četrtkov ples, ker smo imeli tudi glasbene želje in jedli nekaj sladkarij. A.D.

Zanimivo je bilo, ko smo šli kar v dežju do Tamarja. Pot je hitro minila in na cilju smo pojedli rogljičke in banano. Danes smo se peljali s kolesi do Kranjske Gore. Učitelj me je pohvalil, da sem se zelo trudil. L.H

(Skupno 267 obiskov, današnjih obiskov 1)