Spoštovani učenci, starši, sodelavci, predstavniki občine in ostali občani,

kot mnogi izmed vas že veste, na naši šoli že 12. leto zapored poteka mednarodni projekt Izmenjava s Francijo, v katero sta že od samega začetka vključeni College Ennemond Richard (St. Chamond, Francija) in OŠ Brinje Grosuplje (Grosuplje, Slovenija).

Letošnja tema izmenjave je olimpijsko obarvana – ker Francozi letos gostijo olimpijske igre, smo se odločili za športno obarvano izmenjavo. V sklopu teme so učenci doslej že opravili ogromno vsebinskega dela, sedaj pa je čas, da uživajo tudi v družbi prijateljev v živo.

Skupaj z 64 učenci (32 iz Slovenije in 32 iz Francije) ter učitelji, ki smo v izmenjavo vključeni letos, vas tako vabimo, da se nam pridružite na prireditvi ob zaključku prvega tedna izmenjave v tem šolskem letu. V letošnjem letu je naša izmenjava še bolj posebna tudi zato, ker bo istočasno prvič potekala tudi izmenjava učencev OŠPP. K nam namreč pride tudi dodatnih 13 učencev OŠPP iz Francije.

Več o prireditvi si lahko preberete v vabilu spodaj.

Hkrati vas vabimo še, da si ogledate spletno stran projekta, kjer je zabeleženih mnogo dejavnosti, ki so skozi leta potekale na obeh šolah, in kjer so dokumentirane vse dosedanje izmenjave: https://sites.google.com/view/richard-brinje-exchange/home  

Za vso dosedanjo podporo projektu in naraščajoče zanimanje se vam lepo zahvaljujemo in upamo, da se v čim večjem številu zberemo na prireditvi ob koncu tedna.

Olimpijski pozdrav

učiteljica Petra Plavšić in učenci izmenjave

(Skupno 89 obiskov, današnjih obiskov 1)