Današnja budnica je bila malce drugačna od prejšnjih. Učiteljica Marjetka je na snemalnik zvoka posnela budnico, ker je imela že šibek glas. Snemalnik zvoka sta bila Jakob in Anej, ki sta hodila po sobah in nadležno budila učence.

Po zajtrku in seveda jutranji telovadbi je 7. a razred imel team building, kjer smo skupaj sodelovali v različnih zabavnih ter poučnih igrah. Učiteljem je končno uspelo, da smo bili  10 minut tiho, saj nismo smeli govoriti. Postavljali smo stolpe, upravljali z velikim labirintom,… 7. b razred je raziskoval potok Gačnik. Po naših rokah, so pednjale plenilske pijavke. V potoku pa smo videli odlične arhitektke mladoletnic. Poleg organizmov, ki smo jih že poznali smo odkrili tudi skrivnostno okostje. Spominjalo je na jesetra, če ne veste kako zgleda, »poguglajte« na spletu, lahko pa pogledate spodnje slike.

Po malici sta se skupini zamenjali.

Po kosilu smo imeli orientacijski tek, ki je bil poln joka, poškodb, panike, jeze, padcev, …., zato smo se odločili, da jutri pridemo domov, pa če vam je prav ali ne.

To je naše zadnje javljanje, sedaj pa hitimo na ples.

(Skupno 179 obiskov, današnjih obiskov 1)