Vse stvari imajo svoj začetek. Pa tudi konec. Tako se danes tu zaključuje poglavje naše zgodbe. Pomembno poglavje, ki ga zagotovo ne bomo nikoli pozabili. Poglavje, ki nas je veliko naučilo, spremenilo.

Hvala vam. Vsem, da ste vedno znova verjeli v nas, da ste nas podpirali, nam bili vedno pripravljeni pomagati, ko smo to potrebovali, in po svojih najboljših močeh poskusili iz vsakega dneva iztisniti najboljše, nas spomnili na naše sanje, nam pomagali in nas spodbujali. Hvala, da ste prenašali naše  najstniške muhe, malo manj briljantne dosežke in ne tako pametne odločitve. Zahvaljujemo se vam tudi za mnogo omogočenih ekskurzij, dni dejavnosti in izletov.

Težko nam je ob misli na to, da gremo vsak na svojo pot, a vemo, da nas na tej poti čaka ogromno lepih vtisov, dobrih besed, pravih odločitev in samozavesti.

Za konec pa si vzemimo še nekaj trenutkov in zaprimo oči: Potrebno je včasih na stvari, ki se nam dogajajo, pogledati drugače. Z vami, z ramo ob rami, se je še tako temna nevihta zdela enaka sončnemu vzhodu. Hvala, da ste nam pomagali zgraditi čudovito poglavje v naši zgodbi življenja! Knjige pa tukaj ne zapiramo! Za vedno bo ostala priprta, če si boste kdaj želeli zopet pokukati vanjo!

(Skupno 2.488 obiskov, današnjih obiskov 1)