4. DAN

Zjutraj sem pojedel zajtrk in odšel na smučišče. Tam sem se zelo zabaval. Spet sem se naučil nekaj novega. Po smučanju sem pojedel okusno kosilo in se spočil. Potem smo šli v telovadnico. Nato smo po sobah vadili točke za večerni nastop. Po šestnajsti neuspešni vaji smo se zbrali in odigrali najboljšo igro do sedaj.  Za večerjo smo imeli hamburgerje.

Arne, 5. p

 

Ko smo se zbudili, smo se preoblekli. Potem smo odšli na zajtrk. Po zajtrku smo odšli na Roglo. Smučali smo do enih. Nato smo odšli na kosilo. Po kosilu smo imeli prosti čas. Med tem časom smo razmišljali o točki za večerni nastop. Potem smo odšli na kmetijo. Bilo je zelo zabavno. Videli smo krave, dva dni starega telička, kokoši in pujse. Bilo mi je zelo všeč.

Maj, 5. c

 

Ko smo prišli na Roglo, smo se ogreli in odšli smučat. Ob 11. uri smo pojedli malico. Z avtobusom smo se odpeljali do doma.

Ambrož, 7. NIS

 

 


3. DAN

Najprej smo se zbudile. Oblekle smo se in odšle na zajtrk. Bil je dober. Šle smo v sobo, kjer smo se uredile za smučanje. Smučanje je bilo danes malo bolj naporno. Ko smo se odpeljali domov, smo imeli kosilo. Po kosilu smo imeli počitek. Zelo mi je prijal. Med počitkom smo se igrali različne družabne igre. Potem smo imeli večerjo. Bila je odlična. Vsa pohvala kuharicam.

Mariša, 5. c

 

Danes, ko sem se zbudil, sem imel rojstni dan. Ob 9. uri pa smo šli na smučišče. Smučal sem zelo dobro. Šli smo še na sedežnico. Malica je bila zelo dobra. Potem pa smo šli nazaj v dom. Potem smo imeli kosilo. Bilo je zelo dobro. Potem pa smo imeli še učno uro o orientaciji. Bilo mi je všeč. Čez nekaj časa smo imeli večerjo. Za večerjo smo imeli torteline, solato in sok. Dan mi je bil zelo všeč.

Jaka, 5. p

 

 


2. DAN

Na srečo smo se zjutraj zbudile same že zelo zgodaj, in sicer pred 7.uro. Uredile smo se in odšle na zajtrk. Malo smo zamudile, ampak ni bilo nič takšnega. Po zajtrku smo morale pohiteti, saj smo morali na avtobus naložiti smuči, palice, pancarje in čelado. Na začetku smučanja sem bila še vedno v najboljši skupini. Peljali smo se po zame, iskreno povedano, prestrmih progah. Po malici sva se zamenjala s sošolcem Žigom, da sem prišla v eno skupino, kjer sem lažje smučala. Tam sem bila s sošolko Marišo najdlje skupaj. Prišli smo nazaj na kosilo. Hkrati sem bila zaspana in lačna. Po kosilu sem se zleknila v posteljo, kar mi je prijalo. Potem pa je sledila večerja. Bila je okusna. Po večerji pa nočni pohod z lučkami. In to je konec pisanja za današnji dan.

Nina, 5.c

Danes mi je bil dober dan, ker sem se že veliko naučila smučati. Ko smo prišli z Rogle, smo šli potem še na kmetijo. Gledat smo šli živali. Ko smo prišli nazaj v dom, smo malo ponovili o zdravi prehrani.
Neja, 7.r. NIS
Zdaj že znam smučati. Dobro mi gre. Bilo je odlično vreme. Na kmetiji mi je bilo všeč. Spoznali smo veliko stvari.
Darja, 7.r. NIS

 

 

 

 


1. DAN

Ko smo prišli v Gorenje, smo se namestili v sobe. Potem smo imeli kosilo. Po kosilu smo se oblekli v smučarsko opremo. Z avtobusom smo se odpeljali na Roglo. Smučanje mi je šlo zelo dobro. Ko smo prišli v sobo, smo imeli malo prostega časa. Čez nekaj časa smo odšli v učilnico. Tam so imeli različne živali. Po pouku smo jaz, Žiga, Max, Ajdin, Val, Matic, Anes, Bor in Luka imeli disko v sobi. Potem smo odšli na večerjo.

Maj, 5. c

 

Danes smo se odpravili na Roglo. Tu bomo do petka. Ko smo odšli na smučišče, me je bilo malo strah, saj še nikoli nisem smučala. Strah je kmalu izginil. Mislim, da mi je za prvič šlo kar dobro. Nisem še dobro smučala zavojev, a se bom kmalu naučila. Upam, da ne bom več padala tako kot danes. Na vlečnici je bilo super. Ko smo se odpravili nazaj v dom, je bil čas za počitek. Sledila je še šolska ura, potem pa pisanje dnevnika.

Inja, 5. p

 

(Skupno 500 obiskov, današnjih obiskov 1)