Kranjska Gora, 24. 1. 2024 – TRETJI DAN

Ponoči sem dobro spal. Ko smo šli na smučišče, sem si nekam težko obul smučarske čevlje. Potem smo na smučišču šli trikrat na Podkoren. Iskreno, bal sem se, da bo proga slaba in nisem si upal iti. Prav sem imel. Proga je bila ledena. Hrana je bila okusna. Zame je bil danes najboljši del dneva, ko smo smučali.

L. Ž., 5. b

Danes, 24. 1., sem imel rojstni dan. Počutil sem se dobro. Vsi so mi zapeli pesem. Zelo sem se zabaval za moj rojstni dan.

V. B., 5. b

Za zajtrk so bile palačinke, kar mi je polepšalo dan. Ni mi pa bil ravno všeč večerni sprehod do jezera Jasna, ker je bil zelo dolg.

G. Š., 5. b

Danes smo šli na sedežnico, zelo je bilo zabavno. Šla sem na učni sprehod po Kranjski Gori in si kupila magnet. S puncami smo se igrale različne igre. Zelo je bilo zabavno. Pri pouku smo brali Legendo o zlatorogu, ki je bila zelo zanimiva. Za večerjo smo jedli polento in golaž. Ta dan mi je bil zelo všeč zaradi tega, ker je bil smešen, zabaven in zanimiv.

A. O., 5. b

Na smučanju smo šli na krogce in spustila sem se po velikem klancu. Za kosilo sem jedla svaljke in purana v smetanovi omaki. Na drsanju sem petkrat padla. Sledila sta pouk in večerja.

I. S., 5. b

Na smučišču smo delali zavoje. Po smučanju je bilo kosilo in nato počitek. Igrale smo se različne igre. Šli smo si ogledat alpsko hišo – Liznjekovo domačijo. Potem smo imeli pouk in večerjo. Po večerji smo šli na sprehod.

M. M., 5. b

(Skupno 537 obiskov, današnjih obiskov 1)