Kranjska Gora, 22. 1. 2024 – PRVI DAN

Učenci 5. razredov večinske osnovne šole in učenci 7. razreda šole z nižjim izobrazbenim standardom smo se odpeljali v zimsko življenje v naravi. Naš cilj je osvojiti bele strmine, se naučiti zavojev, uživati v naravi in spoznati nove prijatelje. Nekaj utrinkov naših učencev pa si lahko preberete sami.

Č. J. Na smučanju sem v skupini pri učitelju Darjanu. Všeč mi je, ker gremo že na sedežnico. poznamo tudi pravila obnašanja na smučišču in kako si pravilno obujemo smučarski čevelj. Zelo sem utrujen in bom zelo hitro zaspal.

M. Ž. V Kranjski Gori je zelo lepo. Je veliko snega in danes smo se že spuščali po hribu s smučkami. Prvič sem stala na smučkah in me je bilo strah, ampak mi gre zelo dobro.

E. Š. Z avtobusom smo se danes odpeljali v Kranjsko Goro. Pot je hitro minila in po kosilu smo šli na smučišče. Bilo me je strah, saj sem prvič stala na smučeh. Hitro sem se navadila in šlo mi je dobro. Zvečer smo po večerji šli na sprehod do središča Kranjske Gore, kjer je še veliko novoletnih lučk.

N. P. Ko smo prišli v Kranjsko Goro, smo se razporedili po sobah, po kosilu pa odšli smučat. Prvič sem bil na smučkah in šlo mi je odlično. Komaj čakam, da se jutri peljemo z vlečnico ali sedežnico.

A. K. Všeč mi je bilo ker smo smučali. Nisem kaj dosti padal, šlo mi je super. Zvečer smo odšli še na pohod, se stuširali in komaj čakali da gremo v postelje.

(Skupno 800 obiskov, današnjih obiskov 1)