Polna parkirišča okrog šole in v okolici šole so naznanjala, da se na OŠ Brinje Grosuplje dogaja nekaj pomembnega. Tudi gruča ljudi pred zgornjim vhodom športne dvorane je potrjevala dejstvo, da se v njej dogaja nekaj, česar se ne sme zamuditi. Nekaj minut čez pol šesto zvečer se je oglasila glasba in po rdeči preprogi so skozi spodnji vhod vstopili razredniki 9. razreda in slavnostno prerezali rdeč trak. Za njimi so prišle v dvorano slavne zvezde ‘Brinjewooda’, letošnji devetošolci. Izjemna generacija mladih ljudi, ki so pustili pečat v vsakem od nas.

Z valčkom so devetošolci otvorili valeto 2022, nato pa nadaljevali s predstavitvijo vsakega od oddelkov, skupnim plesom, vmes smo celo razredniki poskrbeli za prisrčno presenečenje. Po končani valeti, kjer je vsak devetošolec dobil svoj trenutek slave, smo se s starši in učenci zadržali v prijetnem pogovoru in delili drug z drugim spomine na šolanje na OŠ Brinje Grosuplje. Bilo je lepo.

Dragi devetošolci, želimo vam, da bi po srednješolskih vodah pluli s čim manj viharji in da bi se znali boriti z vsemi izzivi, ki vas čakajo. Veseli bomo, če se boste kdaj vrnili na vašo osnovno šolo in nam povedali, kako vam gre. Ostali boste naše zvezde.

                                         Vaši razredniki Mateja Zupančič, Marjetka Kolbl, Emil Kovačec in Urška Šteh  

(Skupno 998 obiskov, današnjih obiskov 1)