3. DAN

Po olimpijskem zajtrku smo spakirali prtljago. Malo smo se še poigrali na zunanjih igralih, potem pa smo se sprehodili še do sosednje vasi ter si ogledali fosile školjk v skali iz bližnjega kamnoloma. Pred kosilom je še vsak izmed nas povedal, kaj se nam je v času bivanja v domu Ušte-Žerenk najbolj vtisnilo v spomin. Po kosilu smo se še posladkali s sladoledom in se zahvalili prijaznim gostiteljem, nato pa smo se utrujeni in polni lepih vtisov odpravili proti domu.

2. DAN

Danes smo se po zajtrku podali na daljši pohod na Pivkelj, najvišji vrh Moravškega hribovja. Pot nas je vodila čez gozd in travnike mimo kamnoloma. Uživali smo v druženju in čudovitem razgledu. Po slastnem kosilu smo barvali mandale, se veliko igrali, pripravili pa so nam tudi rokodelsko delavnico. Najlepši del dneva je bilo jahanje konj na bližnjem ranču. Pred večerjo smo še malo zaplesali, po večerji pa je sledil še filmski večer. 

1. DAN

Prispeli smo v dom Ušte – Žerenk, kjer so nas prijazno sprejeli. Imamo se zelo lepo. Danes smo si ogledali okolico doma, raziskovali travnik in gozd, se vozili s kočijo in si ogledali ranč. Za večerjo smo si na ognju spekli hrenovke, ki so šle v slast z domačim, še toplim kruhom. Veliko smo se tudi igrali. Veselimo se novih dogodivščin jutri, ko se zopet oglasimo.

Ježki iz 1. a

(Skupno 398 obiskov, današnjih obiskov 1)