4. dan

Polni energije smo se podali v četrti dan in  novim dogodivščinam naproti. Pilili smo še zadnje detajle tehnike plavanja in spoznavali, kaj pomenijo imena bungalovov, ki so ta teden postali naš dom. Ugotovili smo, da so poimenovani po imenih vetrov. Popoldne smo prepevali in iskali hiško Zlatolaske. Večer smo zaključili z druženjem in s plesom ter prijetno utrujeni zaspali.

3. dan

Tretji dan smo si ogledali zeliščni vrt. Vsak od nas si je sam sešil mošnjiček in ga napolnil s soljo in sivko. Navdušeno smo preizkusili, kako pripomore ščepec modrosti k izboljšanju branja. Popoldne smo pešačili v Lucijo na zaslužen sladoled po napornem plavanju, zvečer pa smo se sprehodili ob obali.

  1. in 2. dan

Na deževen dan smo se opravili na Primorsko. Na poti proti CŠOD Burja smo se ustavili v Kopru, kjer smo pomalicali in  si ogledali mesto. Ko smo prispeli v Sečo, smo  se najprej razdelili po sobah. Sledilo je testiranje plavanja in ogled razstave Forma Viva.

Drugi dan nas je nagradil s soncem. V bazenu smo se urili v tehniki plavanja, odpravili pa smo se tudi raziskovati obalo. Tam smo našli veliko školjk, polžev in rakcev, ki smo jih nato vrnili nazaj v morje. Po večerji smo napisali razglednico in se zelo utrujeni odpravili spat.

(Skupno 783 obiskov, današnjih obiskov 1)