Praznični mesec december smo po pestrem dogajanju na šoli zaključili še z božično-novoletno prireditvijo za učence in starše OŠ Brinje, ki se je zgodila v četrtek, 20. 12. 2018, v avli šole.
Dogajanje na odru se je spremenilo v pravo čarobno deželo vseh treh dobrih mož v družbi palčkov in babice Zime. Vrstili so se odlično dovršeni nastopi učencev, pa tudi učiteljic, kjer so se prepletali glasba, petje, recitacije, gledališka igra, moderni in folklorni ples ter športna gimnastika.
Dobri možje so prebirali pisma otrok, v katerih je bilo začutiti, da dandanes v precej materialno naravnanem svetu otroci ne razmišljajo (samo) o materialnih željah, temveč veliko bolj o tem, da si želijo veselja, sreče, čimveč časa, ki bi ga preživeli z družino, iskrenih prijateljev, igre, druženja, nasmejanih dni …
Takšne želje otrok so se zagotovo dotaknile marsikaterega zadovoljnega gledalca v tako množični publiki. Kaj več o prisrčnem večeru pa na foto utrinkih.

Organizatorji prireditve se vsem sodelujočim in tudi vsem, ki so bili del te odlične publike, zahvaljujemo za sodelovanje oz. udeležbo.
Želimo vam lep in miren preostanek leta.

Urška Lulić, Urška Jeraj, Jasna Kalan, Maja Kavčič, Helena Tavčar, Maja Zajc Kalar

(Skupno 654 obiskov, današnjih obiskov 1)