Četrtek, 22. 6.

Danes smo dan preživeli ob morju, kjer smo se kopali v soncu in topli vodi. Dopoldne smo se pripravljali na testiranje, popoldne pa smo pokazali svoj napredek. Z rezultati testiranja smo zadovoljni. Sedaj z nestrpnostjo pričakujemo zabavni disko večer.

 

Sreda, 21. 6.

Jutranja telovadba je hitro minila. Po zajtrku smo se odpravili na plažo, kjer smo izpopolnjevali svoje znanje plavanja. Na popoldanskih delavnicah smo risali na majice, raziskovali morsko obalo, spoznavali primorski svet in se orientirali. Po popoldanskem plavanju je sledila tekma v nogometu. Po večerji se bomo posladkali z rojstnodnevno torto. Dan pa bomo zaključili z igrami brez meja. Mokro bo!

 

Torek, 20. 6.

Današnje jutro smo začeli s telovadbo. Po zajtrku smo se odpravili v Poreč, kjer nas je pričakala ladjica. V sončnem vremenu smo zapluli proti Rovinju. Ogledali smo si staro mesto, se povzpeli do cerkve, kjer smo uživali v razgledu. Pot nas je vodila mimo Limskega kanala proti Vrsarju. Tam smo si vzeli čas za osvežilno kopanje. Morje je prijetno toplo, zato so nas učitelji težko spravili nazaj na ladjo. Sledil je še pouk v naravi in večerja, sedaj pa z nestrpnostjo pričakujemo zabavni spoznavni večer.

 

Ponedeljek, 19. 6.

Tako se je začelo!

(Skupno 193 obiskov, današnjih obiskov 2)