V tednu od 19. 10. do 23. 10. 2021 je na naši šoli potekalo projektno srečanje učiteljev, ki sodelujejo v projektu Let’s get G.R.E.E.N.

Srečanje je bilo namenjeno predvsem načrtovanju projektnih dejavnosti v prihodnje, ter dogovoru kako bomo skupaj z učenci šol s prilagojenim programom sledili ciljem, ki smo si jih v sklopu projekta zastavili. Srečanja se je udeležilo 8 učiteljev, ki so pripotovali iz Severne Makedonije, Latvije, Romunije in Francije.

Sodelujoči v projektu smo 20. 10. 2021 začeli dan s kratko predstavitvijo naših učencev. Ker so partnerji našo šolo obiskali prvič, vsekakor ni smel manjkati ogled najbolj zanimivih brinjskih kotičkov. Učenci naše šole so se tako izkazali kot izvrstni vodiči ter vse pozitivno presenetili z znanjem angleškega jezika. Dan je minil v znamenju druženja z učenci ter spoznavanja. Popoldan smo se vsi odpravili na Bled, kjer smo se spoznavali ter predstavljali vsak svoj šolski sistem, učence in izmenjali podatke, ki nas vse učitelje tako zelo zanimajo.

Četrtek in petek dopoldan sta minila v znamenju izmenjave informacij, načrtovanju dejavnosti, spoznavanju eTwinninga, izdelavi vprašalnikov, … Učitelji smo izdelali načrt ter si izmenjali ideje, da bodo v prihodnje izmenjave z učenci potekale brez težav, s skrbno dodelanim načrtom. Med tem smo popoldneve izkoristili za nekoliko manj formalna druženje, ki so bila enako uspešna, kot dopoldanska druženja, saj smo skupaj dobili veliko zanimivih idej ter zamisli.

Poslovili smo se s pozitivnimi občutki in z mislijo na vsa nova srečanja, ki bodo še boljša, saj upamo da bodo z nami tudi učenci.

(Skupno 233 obiskov, današnjih obiskov 1)