V soboto, 25. 5. 2024 je na 30 osnovnih šolah po Sloveniji potekalo državno tekmovanje Logična pošast. Med šolami gostiteljicami je bila tudi naša šola, ki je sprejela 157 tekmovalcev.

Med njimi je bilo kar 40  domačih tekmovalcev, ki so zastopali našo šolo: Lana Strmec in Ana Šturm iz 9. razreda, Leon Savanović in Lučka Perme iz 8. razreda, Nina Grilc in Aleks Mohar Tessari iz 7. razreda,

Klarisa Fišter in  Bert Kerčmar iz 6. razreda, Gabrijel Šoln, Simon Perme in Arne Grilc iz 5. razreda, Karolina Džuban, Nina Rogina, Tine Mušič, Lovro Perc, Polona Kralj in Ronja Lesar iz 4. razreda, Val Vivod, Kamil Ramadan,  Sara Dorić, Iza Lampret Žavbi, Zarja Mandelj, Elena Moičević, Ema Trček, Ivan Vračko Kosjek iz 3. razreda, Jakob Perc, Vid Cergol, Viktoria Elena Kastelc,  Ajda Kolarič, Ota Kerčmar, Ela Koderman, Tjaš Potokar, Lovro Steklačič in Anže Babnik iz 2. razreda in Maks Prošek Mušič, Pavel Peter Groznik, Ema Podržaj, Ela Bukovec, Lars Polde Zupančič in  Oto Vatovec Hrastnik iz 1. razreda. S tekmovalci stiskamo pesti in čakamo na uradne rezultate.

(Skupno 124 obiskov, današnjih obiskov 1)