V sredo, 29. 9. 2021, smo na naši šoli imeli MINI OLIMPIJADO. Mini olimpijada je program, namenjen spodbujanju otrok k aktivnemu preživljanju njihovega prostega časa. Predstavili so se različni klubi in društva. Sodelovali smo učenci 2. in 4. razreda OŠ Brinje Grosuplje, učenci 2. razreda POŠ Polica ter učenci 2. razreda OŠ Šmarje – Sap.

Kaj smo počeli?

Kot vsaka olimpijada, se je tudi Mini olimpijada začela s prihodom bakle in olimpijske zastave, ki so jo nosili predstavniki razredov. Nato smo izrekli svečano prisego in obljubili, da bomo sodelovali ter igrali fair play.

Nato je vsak razred odšel na svojo postajo, kjer smo izvajali različne aktivnosti in spoznali veliko športov: košarko, nogomet, odbojko, karate, ples, celo surfanje …

Po aktivnostih je sledilo svečano odprtje prenovljene atletske steze. Častna gosta sta bila gospod župan, Peter Verlič, ter naša vrhunska atletinja Maruša Mišmaš Zrimšek.

Učenci smo premagali veliko izzivov in za svoj trud dobili diplome. Foxi pa nas je presenetil tudi s sladoledom. MMMMM …

(Skupno 209 obiskov, današnjih obiskov 1)