Teden iluzij smo zaključili v petek, 6. 10., s popoldnevom oz. večerom iluzij. Obiskovalci so si na OŠ Brinje Grosuplje lahko ogledali mnoge zanimive iluzije. Celo njih same smo fotografsko spremenili v iluzijo, ki so jo odnesli domov za spomin.V delavnicah so izdelali preproste iluzije ali pa se raje prepustili poslikavi nohtov z iluzijo, bolj pogumni celo risanju luknje v dlani. V disco sobi so se poigrali z barvnimi sencami. Lahko so si privoščili čokolado; s pomočjo iluzije nam je namreč uspelo pojesti košček čokolade, ne da bi se to sploh opazilo. No, opazilo se je potem, ko smo pojedli čisto vse čokolade in smo bili prisiljeni prenehati s čarovnijo. Sočasno je v multisenzorni sobi v kombiju potekala holografija. Vendar pa le za tiste, ki so uspelo razkrinkati geslo in tako najti ključ kombija. Veselja ni in ni manjkalo, prav tako ne lepih pogledov – malce zaradi zabavnega in zanimivega dogajanja, malce pa s pomočjo čudežnih očal srčnosti.

Večer smo zaključili z žrebanjem. Zelo veseli in tudi počaščeni smo, da so nas prišli obiskat predstavniki Muzeja iluzij v Ljubljani. Naše iluzije so tudi njih navdušile, tako da so nam podarili nekaj vstopnic za Muzej iluzij, ki so zelo osrečile izžrebance.

Kar je lepega, prehitro mine. Tako se je tudi teden iluzij zaključil in prihodnji teden bo OŠ Brinje Grosuplje spet običajna šola in nič več Šola iluzij. Seveda pa se bo v njej spet dogajalo ogromno zanimivega …

(Skupno 107 obiskov, današnjih obiskov 1)