V sredo, 28. 3. 2018, nas je na Podružnični OŠ Polica obiskala mlečna kraljica. Na obisku je bila v 1., 2. in 3. razredu.

 

Včeraj smo dobili obisk mlečne kraljice, ki je že deseta povrsti. Povedala nam je vse o mleku. Igrali smo se tudi igro dan – noč, in sicer, da smo za mlečni izdelek vstali, za tistega, ki ni mlečni, pa sedeli. Povedala nam je tudi zgodbo. Zelo smo se zabavali.

Anže Zupančič

 

Včeraj nas je obiskala mlečna kraljica. Povedala nam je pravljico in kako je postala mlečna kraljica. Najbolj mi je bilo všeč, ko smo se slikali z njo. Dala nam je jogurt in pobarvanko. Zelo je bil »njami«.

Sara Stojanović

 

V sredo, 28. 3. 2018, nas je v šolo prišla, obiskat 10. mlečna kraljica. Bila je oblečena v belo obleko, ki so jo izdelali prav zanjo. Okoli ramen do pasu je imela lento, na kateri je pisalo: Mlečna kraljica 2017. Bila je zelo lepa. Povedala nam je pravljico in kako je postala mlečna kraljica, da imajo doma kar 60 krav in kako se mleko prideluje. Dala nam je vaniljeve jogurte. »Njam«, kako so bili dobri.

Noemi Zalaznik

 

Včeraj nas je obiskala mlečna kraljica. Povedala nam je, kako je postala mlečna kraljica. pravljico o Ani, škratu Titu in Luku. Na koncu smo dobili pobarvanke in Oki Dokije. Nato smo se z njo tudi slikali.

Vid Šeme

 

Ko je prišla mlečna kraljica, smo se najprej spoznali. Potem nam je povedala nekaj o mleku. Igrali smo se igro dan – noč. Po igri nam je povedala pravljico. Vprašala nas je nekaj o pravljici in smo ji povedali. Na koncu nam je dala pobarvanke. Ko smo jih pobarvali, nam je dala jogurt. Ko smo ga pojedli, smo se zahvalili in se poslovili.

Neili Eleršek

(Skupno 576 obiskov, današnjih obiskov 1)