Nekateri bralci v 3., 4. in 5. razredu, ki so uspešno opravili bralno značko, so v ponedeljek, 24. 4. 2023, preživeli popoldne in večer v knjižnici. Po uvodnem pozdravu so se razdelili v skupine in odigrali nekaj zanimivih iger. S seboj so prinesli svoje najljubše knjige. Sledilo je branje knjige Andreja Rozmana Roze: Predpravljice in popovedke. Učenci so se preizkusili v kvizu in si zapomnili veliko informacij iz knjige. Po odmoru so sledile štafetne igre, ki so bile povezane s knjigami. Učenci so bili veseli, saj so lahko izjemoma tekli po hodniku in reševali naloge. Po malici so opravljali skupinske naloge po razredih, v knjižnici in jedilnici: izdelovali klobučke, gradili stolp, naredili skupinsko masko in se učili, kako so na policah razvrščene knjige. Nekaj njihovih vtisov, ki so jih zapisali:

  • Všeč mi je bilo, ker smo delali naloge, se zabavali, hecali, smejali in brali. Veliko je bilo sodelovanja. Zelo sem uživala! Tisa
  • Bilo je super! Všeč si mi bile skupinske igre in štafeta. Knjiga Predpravljice in popovedke je bila super zanimiva. Ajda V.
  • Danes je bilo zelo dobro. Imeli smo športne, bralne igre, gradili smo stolp, delali klobučke, iskali knjige. Jakob
  • Zelo mi je bilo všeč, ko smo brali Predpravljice in popovedke. Ta večer mi je bil zelo všeč, ker sem bil v veseli družbi in s prijaznima učiteljema. Jan M.

(Skupno 96 obiskov, današnjih obiskov 1)