Šolsko leto 2017/2018 smo zaključili s čudovito prireditvijo, imenovano Pozdrav poletju s slovenskimi mladinskimi filmi.

Voditelja Mojca in Kekec sta nas povabila v Kino pod zvezdami OŠ Brinje Grosuplje, kjer smo se plesno, pevsko in z igro spomnili filmov Kekec, Bratovščina sinjega galeba, Čisto pravi gusar, Poletje v školjki in Košarkar naj bo. Učenci različnih razredov so pod mentorstvom učiteljev in učiteljic združili vse svoje talente in nas navdušili! Premierno smo slišali Orkester OŠ Brinje Grosuplje, ki je poskrbel za zvočno kuliso filmov.

Ob dnevu državnosti smo se spomnili pomembnih dogodkov, predvsem pa na to, v kako čudoviti državi živimo. Učenci 8. razreda so nam nanizali kup idej, kaj vse lahko počnemo v teh poletnih počitnicah in katere kotičke Slovenije lahko obiščemo.

Ravnateljica Natalija Kotar pa nam je podala nekaj odličnih idej, kaj početi. Med drugim nam je zaželela dolgo spanje, druženje s prijatelji, dolge, slastne zajtrke in druge čudovite stvari, za katere med letom nismo imeli časa, saj smo se pridno učili, hodili v šolo in sodelovali v različnih aktivnostih.

To, da smo bili izredno pridni, sta opazili tudi mentorici šolske skupnosti, Urška Ratajc in Marjetka Kolbl. Razglasili sta naj oddelke, ki so:

  • 3. a na razredni stopnji,
  • PPVI 2 na OŠPP in
  • 8. a na predmetni stopnji.

Prireditev smo zaključili z dobro glasbo, za katero so poskrbeli: učiteljski pevski zbor s priredbo pesmi Mamma Mia, šolski band in učiteljski band.

Zdaj pa čisto zares na zaslužene počitnice!

 

 

 

(Skupno 308 obiskov, današnjih obiskov 1)