Dragi učenci, spoštovani starši!

Upamo, da ste lepo preživeli počitnice, doživeli veliko nepozabnih trenutkov in si nabrali ogromno energije za novo šolsko leto.

Začetek pouka v šolskem letu 2016/17 bo za učence 2. – 5. razreda ob 8.20. Pouk bo potekal bo običajnem urniku, ki bo objavljen v sredo, 31. 8. 2016, na šolski spletni strani. Prvi šolski dan bodo malico prejeli vsi učenci, kosilo pa vsi naročniki.

Letošnji 1. september pa bo za vse naše učence, delavce šole, starše  in krajane prav poseben praznik, saj bomo na ta dan postavili temeljni kamen za novo šolo na Polici. Vsi učenci bodo v spremstvu učiteljic po končanem pouku peš odšli na lokacijo bodoče šole in se udeležili prireditve ob postaviti temeljnega kamna.

Informacije za naše bodoče prvošolce in njihove starše:

Svečan sprejem prvošolcev bo v četrtek, 1. 9. 2016, ob 12.00 na POŠ Polica.  Po sprejemu se bodo učenci v spremstvu učiteljic in staršev pridružili ostalim učencem in delavcem šole ter peš odšli na lokacijo bodoče šole ter se prav tako udeležili prireditve ob postavitvi temeljnega kamna. Tam bo prvošolce pozdravil tudi župan Občine Grosuplje, dr. Peter Verlič.

 

Vodstvo šole

(Skupno 31 obiskov, današnjih obiskov 1)