Pa se je spet pričelo novo leto! Šola, ki je bila med počitnicami kar malce pusta in dolgočasna, se je po dveh mesecih napolnila s spočitimi učenci, polnimi energije in pripravljenimi na nove šolske izzive.

Poseben sprejem so doživeli naši prvošolci. Pred šolo sta jih sprejela župan, dr. Peter Verlič, in direktor občinske uprave, mag. Dušan Hočevar. Župan je povedal, da je današnji dan še posebej lep, saj se bo na Polici pouk pričel v čisto novi šoli. Nagovoril je tudi ponosne starše prvošolcev in jim povedal, da se spodobi, da svojim otrokom za prvi šolski dan kupijo kakšno darilo. Glede na to, da k pričetku šole sodi samo in samo dobra volja, so drugošolci zapeli pesem Če si srečen.

Nato so prvošolci ob svečani koračnici in bučnem aplavzu starejših učencev vstopili skozi velika šolska vrata in zaveso iz milnih mehurčkov v avlo, kjer jih je nagovorila ravnateljica, gospa Natalija Kotar.

Ogledali so si lutkovno igrico, ki so jo zanje pripravile starejše učenke, nato pa spoznali svoje nove sošolke in sošolce, zaveznike iz višjih razredov ter učiteljice.

Verjamemo, da bo novo šolsko leto 2017/2018 polno novih izzivov, lepih dogodkov in seveda, da se bomo v tem letu marsikaj novega naučili.

(Skupno 1.119 obiskov, današnjih obiskov 1)