Dragi učenci, spoštovani starši!

Upamo, da ste lepo preživeli počitnice, doživeli veliko nepozabnih trenutkov in si nabrali ogromno energije za novo šolsko leto.

Ker se bliža začetek novega šolskega leta, vam posredujemo naslednje informacije (veljajo za OŠ Brinje in OŠPP, za Polico pa bo obvestilo na spletni strani POŠ Polica):

Začetek pouka v šolskem letu 2016/17 bo za učence 2. – 9. razreda matične OŠ in POŠPP (NIS) v četrtek, 1. 9. 2016, ob 8.30, za učence PPVI pa ob 8.00.

Učenci 2. razreda in POŠPP naj počakajo svoje učiteljice pred vhodom 1. triletja (vhod pri POŠPP), vsi ostali pa pred glavnim vhodom v garderobe za učence (ob Ljubljanski cesti).

Učenci od 2. do 9. razreda bodo že ta dan imeli pouk po urniku, ki bo objavljen v sredo, 31. 8. 2016, na šolski spletni strani.

Svečan sprejem prvošolcev bo v četrtek, 1. 9. 2016, ob 9.30. Skupaj s starši naj počakajo pred vhodom za učence (pri garderobah ob Ljubljanski cesti).

Za šolsko prehrano bo za vse naročnike poskrbljeno že prvi šolski dan.

Za prijavljene učence 2. – 5. razreda bo organizirano podaljšano bivanje in varstvo vozačev, in sicer od 7.30 dalje.

Vozni red šolskih avtobusov bo predvidoma enak kot lansko šolsko leto, v primeru sprememb vas bomo obveščali sproti.

Učenci 1. in 6. razreda še ne vedo, v kateri oddelek so razporejeni. To bodo izvedeli 1. šolski dan, če pa želite biti o tem obveščeni prej, lahko pokličete v tajništvo šole od vključno 24. 8. 2016 dalje.

Vodstvo šole

 

(Skupno 986 obiskov, današnjih obiskov 1)