Danes zjutraj smo obiskali stadion v Saint-Etiennu. Najprej smo obiskali muzej, kjer smo z nevidno žogo streljali na gol in videli zgodovinske trenutke nogometnega kluba. Nato pa smo obiskali še stadion. Tam smo videli tudi garderobo sainetienških nogometašev. Potem pa smo se igrali, da smo nogometaši, ki vstopajo na igrišče in “press center”.
Po stadionu Saint-Etienne smo šli v središče mesta. Ogledali smo si zunanjost mestne hiše, potem pa smo imeli pol ure prostega časa. Nato smo šli do muzeja oblikovanja.
Ko smo prišli do muzeja oblikovanja, smo bili že precej utrujeni in smo si privoščili kratek počitek. Prva skupina si je šla ogledat zelo drago trgovino, druga pa je še malo počakala. Nato sta si obe skupini z vodiči ogledali muzej. Sledil je še individualni ogled muzeja. Druga skupina pa si je nato ogledala trgovino.

In še nekaj zanimivosti:
Iz Slovenije nas je prišlo 40 učencev, razporejenih med 37 družin. 15 družin od 37 nima domačih živali. Mačke so zelo popularne, saj jih ima kar 14 družin, ponekod celo po 2 ali 3, kar skupno nanese 24 mačk. Pse ima kar 6 družin. Imajo tudi druge živali, kot na primer ribe in zajce, nekateri pa imajo celo dihurja.

(Skupno 138 obiskov, današnjih obiskov 1)