4. dan:

Tudi današnji dan nam je prinesel veliko novega. Spoznavali smo vremenske pojave. Najbolj nas je navdušilo opazovanje vrtinca v steklenem kozarcu. Narisali smo si vetrovnico z imeni vetrov in oznakami, kakšno vreme nam določen veter prinaša. Kdor je želel, je danes lahko zaplaval tudi v morju. Večer se je zaključil s težko pričakovano poroko in plesom.

 

3. dan:

Najzanimivejši del dneva je bil, ko smo spoznavali različne dišavnice: rožmarin, sivko, majaron, limonino travo, žajbelj … in si zašili vsak svojo dišavno vrečko, ki nas bo po potrebi pomirila in nam pomagala do modrosti. Pisali smo razglednice in izpolnjevali plavalne knjižice. Seveda pa brez plavanja ni šlo – zavesljaji, udarci, dihanje, mrtvaki …

2. dan

Po nevihtni noči smo se prebudili v sončno in vetrovno jutro. V bazenu smo pilili tehniko plavanja, na obali iskali naplavine, ki jih je prineslo morje ter preučevali živali v pasu bibavice. Zvečer smo se sprehodili do mesta, kjer smo si privoščili zaslužen sladoled.

 

 

Kljub slabi vremenski napovedi, nas je na Obali pričakalo sonce. Ogledali smo si Koper, nato pa odšli proti CŠOD Burja. Po nastanitvi v bungalovih in kosilu smo že imeli preverjanje plavanja in ogled Forma vive. Večer smo si popestrili s športnimi igrami, praznovanjem rojstnega dne in zgodbo o nastanku sveta.

 

(Skupno 1.310 obiskov, današnjih obiskov 1)