V petek, 11. 11. 2016, smo se zbudili ob 7.15 in smo takoj začeli pospravljati. Nato smo zajtrkovali. Po zajtrku smo imeli spoznavanje živali ter po malici idrijske čipke. Odšli smo na kosilo in se zatem poslovili od Vojskega.

 

V četrtek, 10. 11. 2016, smo se zbudili ob 7.00. Po jutranji telovadbi smo imeli zajtrk, nakar je sledilo ocenjevanje sob. Kasneje smo se zbrali v jedilnici in se dogovorili za orientacijski tek. Ko smo uspešno prispeli na cilj, smo imeli malico in degustacijo različnih vrst jabolk. Sledilo je kosilo. Kasneje smo se odpravili v učilnico in risali po skupinah. Sledila je večerja in ”disko” za zadnji večer.

 

 

V sredo, 9. 11. 2016, smo po jutranji telovadbi imeli zajtrk in zatem štiriurni pohod do Hudournika, ki je razgledna točka. Po kosilu smo imeli igre, ki temeljijo na tišini in skupinskem delu. Nato smo spoznali alternativne vire energije in jih uporabili v pomanjšani obliki realnosti. Po večerji smo imeli kviz s 101 vprašanjem. Nato smo odšli spat.

 

 

V torek, 8. 11. 2016, smo se zbudili ob 7.00 v zasneženo jutro. Najprej smo imeli jutranjo telovadbo in po njej zajtrk. Dopoldne smo imeli lokostrelstvo in izdelavo žlikrofov. Sledil je krajši odmor, nato pa kosilo. Po kosilu smo imeli odmor. Popoldan smo imeli delavnico nordijske hoje. Sledila je večerja in po njej igre ljubezni med osnovnošolci. Bilo je smešno in zabavno.

 

Danes, 7. 11. 2016, smo se odpravili v Idrijo, kjer smo si ogledali rudnik živega srebra – Antonijev rov.Potem smo se odpravili do doma na Vojskem. Ko smo prispeli, smo pojedli kosilo. Po kosilu smo programirali robote do večerje.

(Skupno 187 obiskov, današnjih obiskov 1)