Četrtek, 6. 9. 2018

Šola v naravi se počasi zaključuje. Danes smo poleg plavanja imeli veliko zabavnih aktivnosti v okolici doma. Po kosilu smo se posladkali s sladoledom. Popoldne smo preživeli na obali, kjer smo ustvarjali iz naravnih materialov ter z veseljem prebirali pisma, ki so nam jih napisali starši in prijatelji. Zvečer smo imeli družabni večer, ki se je končal pravljično. Jutri zjutraj še preverimo naš napredek v plavanju, si sešijemo vrečko z dišavnicami, ki nas bo spominjala na prijetno druženje ter se odpravimo nazaj domov.

 

Sreda, 5. 9. 2018

Zjutraj smo se zgodaj zbudile. Igrale smo se Double. Ela in Lea sta pripravili mizo za zajtrk. Po zajtrku smo spoznavali življenje na solinah. Ogledali smo si zanimiv film. Po filmu smo si od daleč ogledali soline. Sledilo je plavanje. Učili smo se, kako pravilno mahati z rokami pri plavanju. Bilo je srednje težko. Za kosilo smo imeli juho in špagete. Dobro smo se najedli. Po kosilu smo odšli v Lucijo na sladoled. Bil je zelo okusen. Popoldne smo še enkrat plavali, zvečer pa smo igrali dodgeball z učenci iz Radencev. Punce smo navijale, fantje pa so igrali. (Katja)

Torek, 4. 9. 2018

Za nami je že drugi dan šole v naravi. Noč smo preživeli mirno, dan pa zelo aktivno.

 

Ponedeljek, 3. 9. 2018

Prvi šolski dan smo preživeli na morju.

Prvi šolski dan je bil malo drugačen. Šli smo kar v šolo v naravi. Dolgo smo se vozili. Ustavili smo se in pojedli malico. Končno smo prišli v CŠOD Burja. (Ema)

Ob obali smo se igrali indijansko slepo pot. Kopali smo se v bazenu. Zvečer smo se igrali med dvema ognjema. Ponoči smo imeli debate. (Katja)

Šli smo na pohod. Igrali smo se slepo kačo. Ponoči smo šli na igrišče in tam smo se igrali med dvema ognjema. (Ela)

(Skupno 324 obiskov, današnjih obiskov 1)