Starše učencev obveščamo, da so učenci že na poti in prispejo v Grosuplje ob 15.30 uri.

1. in 2. dan

Učenci 3. a in 3. b razreda so po ponedeljkovem prihodu v CŠOD Burja najprej spoznali okolico in kraj. Na bazenu smo učitelji plavanja preverili njihove plavalne sposobnosti, spoznali pa smo tudi park Forma Viva in se spremenili v prave fotografe. Po naši prvi večerji smo se odpravili na večerni sprehod z lučkami.

Drugi dan se je začel z glasbeno budnico, nato smo v bazenu izvajali nadvodne in podvodne trike in urili svoje plavalne veščine. Spremenili pa smo se tudi v prave morske raziskovalce in spoznali značilnosti morskega okolja. Večer smo zaključili s sprehodom po prelepem Portorožu. Danes pa že stopamo novim zmagam naproti.

3. in 4. dan

Sreda se je začela z glasbeno budnico in nadaljevala z okusnim zajtrkom. Nato so se na bazenu učenci naučili skakati na glavo in gledati pod vodo. Spoznali pa so tudi značilnosti solin in predelave soli. Dan smo zaključili s filmskim večerom.

Četrtkov dan je bil namenjen ročnim spretnostim. Učenci so si sami sešili čarobne vrečke s sivko in žajblom. Moč čarobnih vrečk so preizkusili s hitrim branjem knjig, bili so zelo uspešni. Na bazenu so se pripravljali na petkovo testiranje za plavalne konjičke in delfinčke. Po dobri večerji smo imeli še zaključni žur. Danes pa že s spakiranimi kovčki, kakšno nogavičko manj in lepimi spomini hitimo v vaš objem.

(Skupno 782 obiskov, današnjih obiskov 1)