V četrtek, 28. 11. 2019, smo učenci in učiteljice iz 4. b na večerno druženje povabili starše. Na naše vabilo so se odzvali  v lepem številu in s sabo pripeljali veliko pridnih rok.

Na delavnicah smo pod vodstvom učencev skupaj ustvarjali izdelke, ki jih bomo prodajali na novoletnem bazarju. Med delom smo se krepčali s čajem, ki ga je skuhala učiteljica in s sladkimi dobrotami, ki so jih s sabo prinesli starši. Starši so prispevali tudi veliko materiala, zato nam dela zlepa ni zmanjkalo.

Nastali so čudoviti izdelki, ki jih bomo z veseljem ponudili obiskovalcem bazarja. Za vsak izdelek bomo naredili finančni načrt, da bomo lažje ocenili njegovo vrednost. Polovico dobička bomo namenili šolskemu skladu, druga polovica pa bo šla skupaj s stroški za material v razredno blagajno.

Srečanje smo izkoristili tudi za pogovor o zbiranju darila za dečka Dejana, za katerega smo izvedeli iz medijev. Škatla z darili zanj se počasi polni v učilnici številka 6. Konec tedna jo bomo odnesli na pošto in poslali na Dejanov naslov. Upamo, da mu bomo s tem vsaj malo polepšali prihajajoče praznike.

Staršem in njihovim pridnim sodelavcem se iskreno zahvaljujemo za pomoč in sodelovanje. Vsem skupaj želimo prijetne decembrske dni in uspešen skok v  leto 2020.

 

 

(Skupno 123 obiskov, današnjih obiskov 1)