Že smo krepko zakorakali v novo desetletje, a spomini na veseli december so še vedno sveži. Poleg božično-novoletnih počitnic smo v zadnjem mesecu v letu 2019 doživeli marsikaj lepega, zato smo ga poimenovali kar veseli december.
Sodelovali smo na novoletnem bazarju in s prostovoljnimi prispevki dobro zaslužili. Polovico zaslužka smo darovali šolskemu skladu, drugo polovico pa smo spravili v razredno blagajno, Kaj bomo storili z denarjem, se bomo odločili v novem letu.
S pomočjo Božičkov za en dan smo poslali velik paket daril dečku Dejanu v Bosno. Upamo, da smo mu vsaj malo polepšali praznike, ki jih preživlja brez sestrice in mamice.
V naši učilnici je “zrasla” novoletna jelka, ki je v recikliranih okraskih skrivala decembrske izzive. Večino izzivov smo uspešno opravili in bili nagrajeni s sladkim presenečenjem.
Obiskala nas je inštruktorica aerobike v podobi učiteljice Ksenije, ki nas je presenetila s svojo kondicijo in vzdržljivostjo. Ker je bila športna dvorana zasedena, nam je kar v učilnici pripravila uro aerobike, po kateri smo bili vsi precej bolj zadihani kot ona.
Imeli smo dva dneva dejavnosti izven šole. Na gozdni učni poti smo se orientirali na svežem zraku. V našem glavnem mestu pa smo si ogledali operno predstavo in se posladkali z dobrotami na stojnicah.
Deklice, ki obiskujejo plesni krožek, so aktivno sodelovale na šolski božično novoletni prireditvi. Zaplesale so skupaj z mlajšimi in s starejšimi plesalkami ter pokazale veliko plesnega znanja.
Zadnji dan pred počitnicami smo obdarili naše skrivne prijatelje, izdelali voščilnice za vse, ki nam pomagajo v šoli in vsem zaželeli srečno, zdravo in veselo novo leto.

(Skupno 79 obiskov, današnjih obiskov 1)