Pa je še eno leto naokoli. Šolsko, seveda. Letošnje leto je še posebej hitro minilo, saj se je v njem odvilo cel kup pomembnih dogodkov: od postavitve temeljnega kamna za novo šolo na Polici; dobili smo novo ravnateljico; praznovali 20 let; modelarji so zaključili s projektom stilske preobrazbe odsluženega kombija v multisenzorno sobo; dobili smo zeleni grafit; odprli lastno gozdno učno pot in dobili svojo himno.

Da smo lahko izvedli vse te dogodke, je bilo potrebno združiti mnoge talente in znanja, ki jih učenci pridno pridobivajo v šoli. Pokazali so jih tudi na današnji prireditvi ob dnevu državnosti in zaključku šolskega leta, ko smo si ogledali različne pevske in plesne točke, nastop otroškega in učiteljskega banda. Ekipi sta se pomerili v kvizu o poznavanju nekaterih dejstev o naši državi ter potrdili, da imata dobro znanje.

Poleg znanja na šoli cenimo tudi druge vrednote. Naziv naj oddelek sta prejela oddelka 2. a in 7. b ter PPVI 3 in NIS 234 na Podružnični osnovni šoli s prilagojenim programom.

Na prireditvi pa so nas s svojim obiskom počastili gospod Andrej Zakrajšek, direktor podjetja Partner graf, gospod Vincent Lukas, avtor družabne igre Brez skrbi od doma, ter gospod Iztok Vrhovec, predsednik prostovoljnega društva Grosuplje. Podarili so nam zahvalno plaketo za testno igranje nove didaktične igre ter strokovno pomoč učiteljev pri kreiranju pravil te igre.

Zdaj pa si vsi zaslužimo počitnice, da si bomo nabrali nove, sveže energije in novih moči za vse izzive, ki nas čakajo v prihodnjem letu.

 

 

(Skupno 291 obiskov, današnjih obiskov 1)