3. DAN

Zadnji dan v šoli v naravi smo izkoristili za zahvalo našim gostiteljem in jim naredili velik plakat in risbice. Preizkusili smo se na spretnostnem poligonu in se igrali različne igre. Po kosilu smo odšli na avtobus, med potjo smo se ustavili in slastno ohladili in na koncu veseli skočili v objem našim staršem.

2. DAN

Po naspani noči, smo pozajtrkovali in se peš odpravili na Pivkelj (najvišji vrh Moravškega hribovja). Korajžno smo osvojili vrh. Lačni smo prišli na kosilo, nato pa smo utrjevali življenjska okolja. Naredili smo tudi plakate, ki jih lahko vidite na fotografijah. Po popoldanski malici smo imeli rokodelske delavnice. Končno je prišlo pozno popoldne, ko smo se odpravili na jezdenje konj. Za vse izmed nas je bilo to prvovrstno doživetje. Po večerji pa smo si ogledali risanko in sladko zaspali.

1. DAN

Učenci 1. c smo končno dočakali tridnevno življenje v naravi. Zjutraj smo se nasmejani in veseli odpravili z avtobusom proti moravški dolini. Na avtobusu smo sošolcu zapeli za rojstni dan in tako že zjutraj začeli zabaven dan. Po kratki vožnji smo prišli v Planinski dom Ušte – Žerenk, kjer nas je pričakal prijazen gospodar. Ogledali smo si dom in okolico, nato pa se odpravili v gozd, kjer smo raziskovali različna življenjska okolja. Naši trebuščki so bili zelo lačni in privoščili smo jim odlično kosilo. Po kosilu smo se razpakirali, igrali družabne igre in kasneje odšli na travnik. Pozno popoldne smo se peljali s kočijo, obiskali ranč in za večerjo pekli hrenovke in penice. Polni navdušenja smo odšli v postelje.

(Skupno 385 obiskov, današnjih obiskov 1)